Wellton Elefant Hotel


14620906

14620906

Leter du etter rimelig overnatting på et luksuriøst hotell med høy standard i Riga, der beliggenheten ikke er det aller viktigste, så behøver du ikke lete lengre. Wellton Elefant Hotel er et topp-moderne 4-stjerners hotell på vestkanten av Riga, som tilbyr et behagelig opphold med massevis av fasiliteter.

Beliggenhet

Wellton Elefant Hotel ligger et stykke utenfor det området der de fleste turister ferdes når de besøker den latviske hovedstaden, nemlig innenfor byportene til den såkalte gamlebyen – det historiske sentrum. Mens Riga slott, Domkirkeplassen og de øvrige severdighetene ligger på østsiden av byelven, så ligger Wellton Elefant Hotel omtrent 4 kilometer på andre siden elven. Avstanden er uansett ikke større enn at man kan spasere innover mot sentrum, og på veien dit oppleve flere av byens største severdigheter, grøntområder og ikke minst butikker/restauranter.

Rom


Wellton Elefant Hotel er et forholdsvis stort hotell med 157 gjesterom. Siden hotellet holder hus et stykke utenfor selve sentrumskjernen er det god plass på hotellet, med alt fra resepsjonen til selve rommene. Nærmest alle rommene, enten du velger standard, superior eller deluxe-kvalitet, har plass til tre personer. Dette gjelder også hotellets suiter. Inkludert på rommene er fasiliteter som minibar, klimaanlegg, kaffetrakter, strykejern, TV, telefon og safe på rommet. Trådløst internett er også tilgjengelig på hotellrommene, uten at du må betale ekstra for det.

Fasiliteter

Wellton Elefant Hotel er et moderne turisthotell med massevis av fasiliteter. Som turist vil du nok finne glede i spa-servicen som tilbys på hotellet, og kanskje også treningssenteret. Egen restaurant finnes naturligvis, med en meny basert på internasjonale retter. Frokost er inkludert i oppholdet. Hotellet har også egen bar, og romservice er tilgjengelig på enkelte tidspunkter på døgnet. Videre så har hotellet også store konferansesaler og møterom, samt døgnåpen resepsjon som er behjelpelige med å svare på det meste av turistspørsmål.