Hoteller Krakow


27215306

27215306

Chopin Hotel Cracow er et sentrumsnært og turistvennlig hotell som ligger like utenfor byportene til Krakows historiske sentrum. Det forholdsvis store hotellet byr på rimelig overnatting med relativt enkle fasiliteter og standard, men samtidig med en beliggenhet som er optimal for de fleste turister på besøk i kulturbyen Krakow.

Beliggenhet

Beliggenheten til Chopin Hotel Cracow gjør at hotellet er optimalt for turister på besøk i Krakow. Det ligger et lite stykke utenfor selve gamlebyen i Krakow, og følgelig en liten spasertur inn til det strøket der de fleste turistattraksjoner og severdigheter er, men avstanden er ikke lengre enn 2-3 kilometer før man har tatt seg til samtlige turistattraksjoner i byen. Følgelig ligger hotellet også skjermet for den verste sentrumsstøyen og nattebråket som mange turister kanskje vil unngå. For å nevne noen konkrete severdigheter, så er avstanden til det berømte Wawel slott på 2,6 kilometer, mens den store og turistinteressante Markedsplassen ligger knappe to kilometer fra hotelldøren.

Rom

9514439_wChopin Hotel Cracow er et nokså stort hotell som huser hele 220 gjesterom. Samtlige rom holder forholdsvis enkel standard, men har de mest nødvendige fasiliteter og tjenester.

Enkelte vil kanskje påstå at innredningen er moden for utskiftning, men utover dette får man mye igjen for pengene ved et opphold på Chopin Hotel Cracow.

Rommene består av vanlige dobbeltrom eller superior dobbeltrom der det er muligheter for dobbeltseng eller to enkeltsenger. Inkludert på rommene er klimaanlegg, TV, safe og husstell hver eneste dag. Trådløst internett er også tilgjengelig uten ekstra kostnad.

Fasiliteter

Chopin Hotel Cracow er et forholdsvis enkelt hotell, men har flere turistvennlige fasiliteter. Blant annet kan vi nevne treningsrom og badstue, samtidig som det tilbys enklere spabehandlinger på hotellet. Resepsjonen er også behjelpelig med bestilling av billetter til utflukter, transport og andre turisttypiske ting. Utover dette så er resepsjonen døgnåpen, og hotellet har også egen restaurant. I restauranten serveres frokost daglig, og som regel er dette inkludert i prisen. Hotellet har også egen bar/lounge med alle rettigheter.

For bestilling kan du prøve : www.krakowhotell.no/