Anbefalte hotell i Riga


riga_markthallen

riga_markthallen

Reiser du til den latviske hovedstaden Riga som turist kan du forberede deg på billig overnatting på hotell, selv om hotellet ligger så godt som midt i sentrum av byen. Men det er også svært ulik standard på sentrumshotellene, og varierende fasiliteter. For å gjøre det enkelt for deg skal vi her vise deg våre anbefalte hotell i Riga.

Old City Boutique Hotel

Ønsker du å bo sentralt i den gamle bydelen av Riga, så er Old City Boutique Hotel et optimalt valg. Hotellet ligger i det som må kunne beskrives som hjertet av hovedstaden, med umiddelbar nærhet til det meste av turistattraksjoner og severdigheter. Det inkluderer en gangavstand til 400 meter til Domkirkeplassen, samtidig som man er omringet av restauranter, butikker, utesteder og så videre. Med kun 65 gjesterom er det et forholdsvis lite hotell, men med 4 stjerner er du garantert topp kvalitet.

Wellton Elefant Hotel

Et alternativ til deg som ikke ønsker å bo midt i den verste «sentrumssuppa», er Wellton Elefant Hotel som ligger omtrent fem kilometer vest for selve hjertet av gamlebyen. Her bor man rolig i frodige grøntområder på et forholdsvis stort hotell med 157 gjesterom. Hotellet holder høy moderne standard, og her får du kanskje mer igjen for pengene enn hva du får på et lite sentrumshotell. I tillegg tilbys det fasiliteter som spa, treningssenter og mer til, slik at Wellton Elefant Hotel er et av de mest komplette (og rimelige!) hotellene i Riga.

Monte Kristo Hotel

Et hotell som ligger like utenfor selve bymurene rundt gamlebyen, er Monte Kristo Hotel. Gangavstanden ned til bytorget i Riga er på knappe kilometeren, slik at hotellet ligger i perfekt avstand til det meste av severdigheter og turistliv. Samtidig er du skjermet for den verste nattstøyen. Hotellet har også blitt tildelt 4 stjerner for sin kvalitet og service, så her kan du forvente deg et behagelig opphold på det som er et nokså lite sentrumshotell med kun 49 gjesterom. Prisnivået er dog ganske hyggelig sammenlignet med mange andre hoteller i sentrum av Riga.